RO | EN   
euristic partner
acasa        companie        servicii        parteneri        noutati        contact   
nokia care service telefonie mobila service telefonie mobila workforce management consultanta customer service

Servicii » Service telefonie mobila »

Ca sa te bucuri de intreg potentialul telefonului tau mobil.
O altfel de experienta de service.


Echipa noastra tehnica rezolva cele mai pretentioase cerinte. Fiecare interventie tehnica reprezinta o provocare, indiferent de gradul de dificultate. Pentru a reusi, specialistii Euristic Partner sunt la curent cu ultimele inovatii tehnologice si lucreaza cu echipamente moderne.

Investind in pregatirea si competenta echipei tehnice, compania asigura service la standarde superioare de calitate, prin rezultate si implicare.
Mai mult, fiecare client este tratat cu respect si prietenie, pentru ca o atingere umana transforma orice experienta nedorita de service, intr-una mai placuta din care atat clientul, cat si angajatul afla lucruri noi.

Ne dorim sa valorizam consumatorii, iar toate eforturile si pasiunea echipei Euristic Partner sunt canalizate in aceasta directie.

Cu toate ca nimeni nu isi doreste sa ajunga cu telefonul la reparatie, ne dorim ca utilizatorii sa nu mai priveasca experienta de service drept una tensionata. Astfel ca oferim clientilor un ambient civilizat, prietenos si profesionist, in care se solutioneaza pana si cele mai dificile probleme de service de telefonie mobila. Respectam exigenta si incercam sa depasim asteptarile tehnice.